Til DDJA skal der naturligvis også uddeles en stor stak priser, og i år er der en helt ny med af slagsen, en ærespris til de betydningsfulde hits gennem tiden på den danske DJ-scene.
Prisen hedder White Horse-Prisen, og er naturligvis opkaldt efter giganthittet fra DDJA-prisvindende Laid Back, der ved selv at lægge navn til prisen naturligvis selv er de første modtagere.
På DDJA uddeles prisen så til næste i rækken, og det er et et hit der bragede igennem overalt, og i dag dag står som en milesten, og som et sikkert valg på ethvert dansegulv landet over. Der er tale om “Take No Crap” der i den internationale version blev omdøbt til det, på den tid, noget mindre “farlige” titel “Get Serious”. Du har helt sikkert danset til den!
Bandet hedder Cut’n’Move og blev startet i Aarhus i slutningen af 80’erne af de 3 venner, Jens “MC Zipp” Kjær Larsen, Jørn (Jørn K) Volsgaard Kristensen og Per Holm. Siden kom sangerinden Chris C. med (hun sang på “Take No Crap”), og senere igen både Thera Hoeijmans og Zindy Laursen. I dag består bandet af MC Zipp og Zindy, men der pusles med i kulisserne, så det bliver spændende at se hvad sommeren bringer.