Aarhus er en by der altid har været forbundet med musik, og nu er det tid til, for første gang nogensinde, at tage årets awardshow ud af Storkøbenhavn.
Intet er derfor mere oplagt end at besøge Aarhus og Train, der selv har vundet adskillige priser i sin tid som natklub. Det bliver det perfekte match, og en fantastisk optakt til den store musikweekend i Aarhus, for det bliver 28. april, og dermed en fornem optakt til Spot Festivalen der hvert år tiltrækker masser af musikfolk til byen, og nu er der endnu en mægtig anledning. Det er bliver 16. udgave af DDJA, og vi glæder os allerede!

Du kan snart købe billetter til DDJA 2016, men du skal være hurtigt ude, for det kommer til at gå stærkt, for hvor der tidligere har været op til 9.000 gæster, så har vi med vilje skåret ned til et eksklusivt setup, og der kommer kun ca. 7-800 billetter til offentligt salg. Så hold godt øje herinde!
Billetten vil være inkl. preparty, Danish DeeJay Battle Finalen, selve DDJA, og så det store afterparty – Vildt ikke! :-)

Leave a Reply