Sæt et STORT FEDT X ud for PÅSKESØNDAG d. 16. april 2017.

Sæsonen for DDJA nærmer sig alvorligt og spændingen stiger blandt de danske artister, DJs, producere, klubber m.fl. som kunne risikere at blive nominerede til Danmarks officielle awardshow for klubscenen.
Spændingen bør også stige lidt hos dig, for igen bliver der rift om billetterne til DDJA da de bliver ret begrænsede – så spids ørene! :-)

DDJA rykker igen til København, det efter en dejlig tur til smilets by, og vi skal besøge en god gammel kending, nemlig det glorværdige spillested, Amager Bio.
Her begyndte DDJA vores lange rejse i 2001 med et legendarisk show. Vi gentog den udsolgte bedrift igen i 2004, og nu er det igen tid til at komme hjem til vennerne på Amager med den fede tunge bas og hvor du står helt helt tæt på scenen. Ganske enkelt et af Danmarks allerbedste spillesteder, så hvis du ikke har været der før, til DDJA eller koncert, så glæd dig!

Billetsalget til DDJA 2017 starter på onsdag kl. 12.00 på www.TICKETMASTER.dk – så hold dig klar når vi snart sender linket til dig – eller se det når vi dropper det på vores sociale medier.

Husk altså at DDJA igen er tilbage på den vante dato, nemlig Påskesøndag – og at du formentlig stadig har fri dagen efter – so what not to like! ;-)

De nominerede afslører vi i januar!
Det bliver SPÆNDENDE & vi glæder os til den vildeste fest med dig!

Leave a Reply