Nu er årets deltagere fundet til både øst- og vestfinalerne, der afholdes hhv. den 11. april på Nattoget i Slagelse og den 18. april på THE GAP i Odense. Se hele deltagerlisten HER

Den regerende champ er DJ Ary, der med et lækkert set spillede sig hele vejen til tronen i 2014 deltager ikke i år, så der skal med sikkerhed kåres en helt ny konge!

En sejr udløser masser af hæder samt en lækker akrylstatuette til at pryde på pulten. Danish DeeJay Battle (DDJB) er Danmarks største DJ-konkurrence hvor der kæmpes på skills bag pulten. Konkurrencen har kørt siden år 2000 og har været en del af Danish DeeJay Awards siden starten i 2001. Gennem årene er der udkæmpet adskillige blodige dueller bag det elektriske komfur – i semifinalerne såvel som i de altid nervepirrende finaler. Navne som Kato og Vendelboe har gennem årene vundet prisen.

I år ændrer vi for første gang i mange år setuppet, og nu indgår 2 elementer. Første del velkendte 15 minutters battle hvor der er mere vægt på det tekniske. Herefter går 2 deltagere videre til en lille finale, hvor de hver spiller 30 minutter “for gulvet” – midt i primetime. Så altså ret varieret hvad man skal diske op med for at nå finalen i Øksnehallen d. 30. april.

Køb billetter til DDJA og sikre at du blandt alt det andet også ser DDJB 2015 finalen. Billetter købes HER

Læs mere om Danish DeeJay Battle HER

Se regelsættet til Danish DeeJay Battle HER

Leave a Reply