Hun er rapper, hun er skuespiller – og mest af alt er hun en personlighed, man ikke kan og bør undgå. Ellie Jokar bliver vært ved årets store awardshow, Danish DeeJay Awards.
Ellie Jokar har haft en af hovedrollerne i den banebrydende DR2 satireserie “Det slører stadig”, hvor hun bl.a. spillede den rapkæftede reporter, Sara El Sheikh, fra “Dubai News”. Og hvor hun også leverede titelmelodien “Yallah Yallah”, men nu er det klubkultur og musik der står på programmet når hun skal være årets DDJA-vært.

Som 15-årig blev Ellie introduceret til hiphop-genren af sin bror. Han dansede breakdance i en klub og bragte musikken med hjem fra dansesalen – og så var Ellie solgt. Det er ikke bare rytmerne og tonerne, det er også hele kulturen, tøjet og de politiske holdninger, som hun identificerer sig med og har taget til sig. I dag spiller musikken en helt central rolle i Ellie Jokars liv. Det er den, hun lever for, og musikken er hendes frirum, hvor hun kan bearbejde sine tanker, så der bliver plads til noget nyt. Og det giver hende det helt store kick, når hun står på scenen og mærker folks begejstring for sin musik.

Ellie Jokar har udgivet en del plader igennem hendes eget pladeselskab, Mammi Records. Når dørene den 30. april slåes op for Øksnehallen og Danish DeeJay Awards 2015 bliver publikum introduceret til den helt nye single med Ellie og Steffwell, “Don’t Trip”. Men den primære opgave denne aften bliver at styre publikum godt og sikkert gennem de mange prisoverrækkelser, optrædener og hemmelige overraskelser, og dem er der nogle stykker af, alle 3 dele!

”Jeg glæder mig helt vildt til at være årets DDJA-vært, og jeg tør godt love, at det bliver vildere end før” fortæller Ellie Jokar, og fortsætter, “DDJA er en kæmpestor aften for både artister og DJ’s, og den eneste aften, hvor vi fejrer og hylder den danske klubscene. Det er dén aften, og dén fest du ikke må gå glip af på hele året, det plejer altid at være super svedigt!”.

Køb din billet HER

Leave a Reply