De to hitmagere Brandon Beal og Hedegaard optræder sammen til Danish DeeJay Awards pinsesøndag den 8. juni. Brandon Beal topper lige nu hitlisten med nummeret “Twerk It Like Miley” sammen med Christopher. Musikvideoen til nummeret har skabt stor omtale på grund de mange letpåklædte kvinder.

Den texanske sanger og producer Brandon Beal er senest kædet sammen med en række store hits i Danmark, hvor han blandt andet har lagt vokal til “Single For The Night”, “Never Let U Go” (m. KATO) og “Money”, der blandt andet er remixet af Hedegaard, der inden Brandon Beal var topscorer på hitlisten med nummeret “Happy Home”, sunget af Lukas Graham. Hedegaard har de seneste år produceret et hav af kendte remixes, der både i Danmark og i udlandet har fået stor opmærksomhed.

Stjerneparaden slutter dog ikke her, for til showet kommer artister som Suspekt, Yepha, Svenstrup & Vendelboe, TooManyLeftHands, Topgunn, Kaka, Pharfar og Wafande også forbi, mens Clemens som vært styrer slagets gang og en efter en sender de mange stjerner på scenen.

Leave a Reply