For 3. gang skulle arven efter den legendariske DJ, Kjeld Tolstrup bemærkes således vi alle bliver husket på at musikken er i centrum, men at der gerne må være et glimt i øjet.
Sidste år var det som tidligere nævnt, Robin Hannibal der modtog prisen, og i år er vi tilbage på dansk jord, og juryen har på Vesterbro spottet et ganske særligt talent. Juryen mener at Christian d’Or er den fødte entertainer og han i de næste år vil komme bredere ud, uden at miste sin forkærlighed for gamle sjældne plader, og at han på den måde vil bidrage til en musikalsk opdragelse af flere generationer frem. Juryen er overbevist om at Kjeld og Christian ville have haft mange sjove timer i hinandens selskab og Juryen ville havde elsket at se og høre Christian og Kjeld spille et set sammen. Prisen blev overrakt af Kjeld Tolstrups musikalske makker fra tiden på Unga Bunga, Le Gammeltoft.

Alle de glade vindere
Hele vinderlisten kan ses her på www.ddja.dk samt på www.facebook.com/ddja.dk – her vil galleri over aftenens vindere og mange glade ansigter også kunne ses.

Leave a Reply