Nu på søndag, påskesøndag d. 16. april er det for 17. gang tid til, at de officielle priser for musikken på klubscenen uddeles.

DDJA har altid haft en kærlighed for at skubbe nye artister frem, og i år er ingen undtagelse. Mange af de navne DDJA har debuteret er senere blevet blandt de allerstørste i landet, så der er altid god grund til at holde godt øje med de optrædende artister og DJs til DDJA.

Det bliver en tur rundt om oldschool funky disko og hiphop med legendariske Dee Pee fra hedengangne Rockers By Choice, nu med Soul Investors. Der skal også danses til Al Agami & Phase 5, til techno med forrygende SØS Gunver Ryberg, og til EDM med Kelde, Bladtkramer, Squad, Rasmus Skøtt og de nye drenge i klassen, Boye & Sigvardt samt Maxius Feat. Tobias.

Det hele tilsættes lidt hiphop/rap med fremstormende Marwan, Face og dansk raps svar på et boyband, De Danske Hyrder. Pop bliver der også plads til med den nye sangerinde Amanda, der pt. er højst placerede danske artist på Dancechart.dk. Der bliver også hemmelige gæsteoptrædener på flere af de ovennævnte artister.

Dertil en fin række DJs med klubikonet Jean Von Baden, MA og DJ Whut! i spidsen, samt finalen i Danish DeeJay Battle fra kl. 19.00.

Det kan kun blive en forrygende aften, og nat, på et af Danmarks bedste spillesteder, Amager Bio. Se hele artistlisten her HER

Billetterne til DDJA er formentlig snart udsolgt, så man skal være lidt hurtig til at få købt HER – evt. resterende billetter kan købes i døren i Amager Bio. Det er billigst at købe i forsalg.
Men en prisfest uden priser går jo ikke, og aftenens vært, rapperen og alt mulig-mediemanden Zjakalen, samt en fin række kendiser vil overrække de 22 priser, der skal deles ud til nattens helte og heltinder.

Deraf er der to ærespriser samt en talentpris som skal uddeles.
Kim Schumachers DeeJay-Pris til et ikon der har præget undergrundscenen i mange år, og delt flittigt ud af sin viden til kommende generationer.
White Horse-Prisen (opkaldt efter Laid Backs legendariske hit) der går til en dansk klubklassiker som har hærget dansegulvene i 4 årtier.
Kjeld Tolstrup-Prisen går til en folk nye talenter der går deres egne modsatte veje i en kommerciel verden.

Køb billet HER

Leave a Reply