Danish DeeJay Awards venter lige rundt om hjørnet, og vi glæder os til at se dig! Husk at købe din billet til årets største show! Køb billet HER eller VIP-bord HER!

Nu kan du se de fleste af de nominerede via Danish DeeJay Awards Youtube-kanal, hvor Kongsted i år topper nomineringslisten. I hele seks forskellige kategorier deltager han i kapløbet. Tidligere har han vundet “Årets Mainstream-DeeJay” i 2010 og 2011. Rune RK er med sine fem nomineringer lige i hælene, og gennem tiden er han den artist ved DDJA, der har hevet flest priser med hjem til hylden.

Klik HER og se videolisten!

Flere andre populære navne har dog også meldt sig i det skarpe felt. Pharfar, Topgunn, Yepha, Nik & Jay, Den Sorte Skole og Quadron er alle nomineret i enten tre eller fire kategorier.

Se den fulde liste over nominerede HER!

STEM PÅ ÅRETS HOTTESTE NAVNE
Vind et VIP-bord til 8 personer eller billetter til DDJA. Det eneste, du skal gøre, er at vælge dine favoritter til at modtage en pris! Klik her og vær med! Konkurrencen slutter snart, så skynd dig! Bliver du blandt de heldige vindere, refunderes dine bestillinger til showet – så hvad venter du på?

Leave a Reply