Så er det igen blevet tid til at møde de nominerede til DDJA, og i år er det endnu et flot felt der har gjort en forskel i nattelivet i det forgangne år.

DDJA afholdes påskesøndag d. 1. april på Level CPH (det tidligere Penthouse/IN) i Nørregade 1 i hjertet af København. Et historisk sted i dansk klubkultur, og 2 gange har stedet vundet prisen som Årets Danske Diskotek ved DDJA.

Her kan du være med til at hylde aftenens vindere og danse til lækre musik natten lang.

De nominerede der skal hyldes er bl.a. de 2 nominerede der topper listen med 4 nomineringer hver. 

Rapperen Gilli har været her, der og allevegne i det forgange år, og naturligvis også under diskokuglens funklende lys på landets diskoteker. Han napper således helt fortjent 4 muligheder for at tage et trofæ med hjem. Han er nomineret som Årets Danske Artist, Dancechart.dk-Prisen, Årets Danske Urban-Udgivelse og så Årets Danske DeeJay-Favorit – de sidste 3 kategorier for sangen “Rica”, hvor han har Kesi og Sivas med.  Tilmed har Gilli selv bidraget til Basims store hit, Comme Ci Comme Ca, der også er nomineret.

I en helt anden musikalsk boldgade, dybt nede i en af teknomusikkens mørke kældre, der finder vi Denis Horvat der virkeligt har fået hul igennem efter mange års optræk til det helt store. Det er blevet til nomineringer i kategorierne Årets Danske Upfront-DeeJay, Årets Danske Producer, Årets Danske Remix og Årets Danske Upfront-Udgivelse. Den sidste for nummeret, “Bruto”.

Denis Horvat er endnu en af utroligt mange danske DJs og artister der repræsenterer Danmark ude i den store verden. Navne som Kölsch, Snavs og Noir er nogle af frontløberne i udlandet hvad angår undergrundsmusikken, og de da også alle 3 nominerede til DDJA 2018.

De 2 topnominerede bliver fulgt til dørs af Kesi, Christian Nielsen, Snavs og Noir med hver 3 nomineringer og herefter følger bl.a. Kongsted, Kölsch og Scarlet Pleasure med hver 2. 

Legenderne fra Aqua får en nominering for den updaterede version af “Roses Are Red”, og for den får også Svenstrup & Vendelboe en flot nominering i kategorien Årets Danske Remix, hvor de tidlgere 2 gange er endt med at hjemtage statuetten.

I kategorien Årets Danske Upfront-DeeJay er det værd at bemærke at der for første gang er flere kvindelige DJs nominerede end mænd. Det er en glædelig nyhed, og efter mange år med total mandlig dominans i branchen, så er der i de senere år endeligt kommet rigtig mange kvinder frem, og de gør det knivskarpt. Mange af dem har virkeligt gang i karrieren, ikke mindst i udlandet, og er således endnu en positiv fortælling om den danske talentmasse. 

Du kan se hele listen over de nominerede lige HER

Billetter til DDJA 2018 d. 1. april på LEVEL CPH – dem køber du HER (meget begrænset antal til salg)

Leave a Reply