Nu ruller vi en af de store kanoner i stilling til årets show den 8. juni i Øksnehallen, så kom op af stolen og få købt din billet, inden det er for sent!

Vi er vildt stolte over denne booking! Den dansk/norske duo Pegboard Nerds, der er et verdensnavn inden for for dubstep-genren, har senest taget USA med storm efter deres netop veloverstået Bassline Kickin’ Tour, der alene i Nordamerika har budt på 40 optrædener i 25 stater siden februar. Turnéen bragte dem blandt andet forbi en af verdens største festivaller, Ultra Music Festival, hvor det anerkendte musikmagasin og amerikanske hitliste, Billboard, anbefalede deres optræden.

Pegboard Nerds er med andre ord et kæmpe navn i USA netop nu. De har rygende travlt, og det bliver derfor kun for en kort stund, at de er hjemme i Danmark, forklarer den danske halvdel af duoen, house- og tranceproducer Michael Parsberg, der på trods af de vilde oplevelser i staterne ikke har glemt, hvilken størrelse Danish DeeJay Awards er.

– Det er en institution i dansk musikliv. Vi glæder os meget til showet. Vi har fulgt DDJA siden det startede og deltaget på en eller anden vis helt tilbage fra 2001, siger Michael Parsberg og henviser til de seks priser, som han vandt dette år sammen med Safri Duo.

Det er ikke første gang, at Pegboard Nerds optræder til Danish DeeJay Awards – hvem husker for eksempel ikke, at duoen overraskede alt og alle i 2012, da Anne Linnet pludselig tonede frem på scenen sammen med dem? Det var med sangen “Ingen Anden Drøm”, som Pegboard Nerds producerede i selskab med Morten Breum. Se Pegboards optræden med Anne Linnet, Joey Moe, Dice og Morten Friis – den ene halvdel af Safri Duo – til Danish DeeJay Awards 2012 HER!

– Til DDJA i 2012 var vi helt grønne, faktisk nyfødte. Vi forventede intet. VI ville bare lave noget, som vi selv synes var fedt og ville være interessant at se og lytte til. Derfor havde vi noget så forskelligt som Joey Moe og Anne Linnet med på scenen. Vi har ikke forandret os hvad det angår. Vi vil bare give den gas til DDJA, siger Michael Parsberg, der lover, at duoen tager en række venner med på scenen igen.

– Vi har kun spillet et par gange i Danmark, så det bliver spændende at komme hjem, inden vi tager på ny turné igen allerede dagen efter DDJA, siger Michael Parsberg, der sammen med norske Flipside (Alexander Odden) udgør duoen.

Pegboard Nerds har gjort sig stærkt bemærket med deres samarbejder med en lang række artister, heriblandt den amerikanske dancetrio Krewella. Det er blandt andet blevet til et energisk remix af “Alive” og “Live For The Night”.

– Vi har spillet sammen en masse søde og talentfulde mennesker, blandt andre Above&Beyond, Subfocus, Kill The Noise, Mat Zo, Krewella, Audien og Tiesto. Det har været en stor oplevelse. USA er stort land, og interessen for elektronisk musik er enorm, hvilket gør, at der er plads til alle genre. Så mulighederne er store, siger Michael Parsberg og sætter et par ord på den massive opbakning, som duoen oplever i øjeblikket.

– Vores succes skyldes vel et tomrum for netop den stil vi laver og spiller. Et godt pladeselskab og gode managements er også vigtig for at blive hørt i støjen. Endnu vigtigere er musikken i sig selv, afslutter han.

Pegboard Nerds er i år nomineret til hele to priser ved Danish DeeJay Awards. Det er i kategorierne “Årets Danske DeeJay“, samt “Årets Danske Upfront-Udgivelse” for nummeret “We Are One” feat. Splitbreed. Det er med andre ord en stærk duo, der virkelig har formået og stadig formår at sende publikum ud på en musikalsk rejse med gæsteoptrædener, som man dårligt havde set komme. Produktionerne er bundsolide, fingrene er hurtige, og publikum går amok, når duoen brager igennem med sin tunge, men opløftende elektroniske stil.

Leave a Reply