Husker du sidste gang, Suspekt lagde vejen forbi Danish DeeJay Awards? Hvis du glippede chancen i 2012, er det på tide, at du får købt din billet. De tre drengerøve fra Albertslund er nemlig tilbage på DDJA-scenen ved dette års prisuddeling i Øksnehallen den 8. juni.

I 2012 trak Suspekt overskrifter i medierne for deres vovede sceneshow, der blandt andet bød på uskyldige nonner, der forvandlede sig til letpåklædte strippere. Vi vil ikke løfte sløret for, hvad de finder på denne gang, men vi lover, at det ikke bliver kedeligt.

Se Suspekts optræden fra 2012 her.

Suspekt er med deres toner og danske lyrik blevet til en yderst populær rapgruppe, men det er ikke kun danskerne, der nyder godt af Bai-D, Orgi-E og Rune Rask. Under navnet Tabu har gruppen produceret flere store numre for udenlandske artister, og senest var Tabu nomineret til verdens største musikpris Grammy Awards for deres produktion af den amerikanske superstjerne Kendrick Lamars single “The Art of Peer Pressure”.

Bandet er i øjeblikket hjemme på dansk jord, hvor der knokles i studiet for sende mere musik ud til deres hungrende fans, og mens de forbereder sig på et hæsblæsende show den 8. juni i Øksnehallen, og drengene glæder sig til at stå DDJA-scenen igen.

Se Suspekts hilsen her.

Køb din billet til dette års Danish DeeJay Awards her.

Leave a Reply