Billetterne flyver allerede af sted til dette års Danish DeeJay Awards i Øksnehallen den 8. juni, og nu melder Svenstrup & Vendelboe sig klar til scenen. Den populære DJ- og producerduo duo vandt sidste år fire priser, heriblandt “Dancechart.dk-Prisen” for megahittet “Glemmer Dig Aldrig”.

Svenstrup & Vendelboe medbringer flere artister på scenen, men hvem det bliver, er fortsat en hemmelighed. Én kan vi dog garantere: Det bliver ikke kedeligt! Sidste år var Svenstrup & Vendelboe også blandt showets optrædende. Klik HER og se deres optræden med Christopher til Danish DeeJay Awards 2013!

Køb billet HER eller VIP-bord HER til Danish DeeJay Awards 2014!

Duoen er fyldt med hemmeligheder, men meget snart afslører vi en af de store overraskelser! Der er blandt andet tale om en stor konkurrence under showet, hvor Svenstrup & Vendelboe er mere end blot involveret – så har vi ikke sagt for meget!

Selvom det ikke er første gang, at Svenstrup & Vendelboe står på scenen til DDJA, ser duoen frem til at optræde foran de flere tusinde skrigende publikummer igen. Vi fangede Kasper Svenstrup fik en snak om DDJA i duoens studie, hvor der er ny musik i støbeskeen.

– Vi glæder os til igen at stå på DDJA-scenen og fyre et show af foran det store festpublikum, og vi tager lidt venner med, så det skal nok blive endnu et fantastisk DDJA den 8. juni, siger Kasper Svenstrup, der er den unge del af duoen, der nu er oppe på 6 DDJA-statuetter i alt.

– Det var en fantastisk oplevelse og ikke mindst en overraskelse at vinde fire priser sidste år, og de ser rigtigt godt ud på hylden i studiet, slutter Kasper af, mens han vender tilbage til musikken i studiet. Et nyt hit er vist på vej.

FLERE ARTISTER ER KLAR!

Til showet har vi samlet en stjernespækket line-up af dygtige kunstnere. En anden travl duo, TooManyLeftHands (Anders K & Martin Nick), der lige nu hitter med “Dancing In The Fire” er klar på scenen, og showet byder blandt også på artister som Kelde og ikke mindst Rasmus Hedegaard, der sammen med Lukas Graham ligger helt i toppen på hitlisterne!

STEM & VIND:
Har du endnu ikke stemt på de nominerede? Nu kan du stemme på dine favoritter og vinde et VIP-bord til 8 personer eller billetter til DDJA. Klik her og vær med i konkurrencen!

KØB BILLET:
Køb billetter til årets awardshow HER!

BOOK VIP-BORD:
Med et VIP-bord til 4 eller 8 personer er du sikret en helt fantastisk aften med super service. Bestil HER!

Leave a Reply