Årets vært er bestemt ikke ukendt i DJ- og musikmiljøet. Det, som mange ikke ved, er, at den erfarne musiker Clemens heller ikke er helt uden evner bag en DJ-pult, selvom hans 25 år lange karriere primært har været som rapper. Han har optrådt utallige gange til Danish DeeJay Awards – senest i 2012 sammen med Kenneth Bager.

Klik HER og se en videohilsen fra Clemens!

Nu står han på scenen igen, men denne gang tager han showet under sine kyndige hænder som vært og konferencier, når Danish DeeJay Awards for 14. gang blæser tusinder af mennesker omkuld pinsesøndag den 8. juni – denne gang i Øksnehallen i København!

Køb dine billetter til årets awardshow via www.ddja.dk eller via www.billetnet.dk/event/379505.

Se hans optræden fra Danish DeeJay Awards 2012 HER!

Han er absolut en af landets allerbedste og mest mest alsidige rappere. Han bevæger sig i alt fra til undergrundshiphop til mere poppede dancetracks og teaterforstillinger. Men det er første gang han skal vært på et stort show, og det er en ydmyg og stolt mand der skal besidde værtsrollen til DDJA.

– Det bliver bliver en milepæl for mig at indtage scenen til Nordens største awardshow, og jeg glæder mig enormt til at vise nye sider af mig selv, og holde trådene sammen til en storslået aften, siger Clemens, mens han gør klar til videoshoot foran Øksnehallen, der lægger rammerne for den storslåede fest.

– Jeg har optrådt en hel del gange til DDJA, og det er klart det vigtigste arrangement for klubscenen og den største fest, og så er jeg vild med, at man ikke kun har store navne på scenen, men også overrasker med morgendagens stjerner. Jeg kommer til at starte DDJA med et brag med mit nye nummer, og så er festen jo ligesom godt igang, siger DDJA-vært Clemens.

 

3 Responses

Leave a Reply