Hvert år fortsætter festen til langt ud på natten, når landets lækreste gæster mødes til Danish DeeJay Awards. I år lukker den svenske DJ-duo NAUSE showet og kickstarter efterfølgende afterpartyet.

NAUSE, der har en særdeles trofast fanskare samt flere platinplader i bagagen, er kendte for monsterhits som “Head Over Heels”, “Hungry Hearts”, ”Made Of” samt ”Mellow” og er netop nu ude med den spritnye single ”The World I Know”.

Læs mere om NAUSE og se videoen til ”The World I Know” HER.

Når NAUSE går af fortsætter festen med et hæsblæsende set fremført af den knivskarpe DJ Rasmus P. – sidste års vinder af prisen “Årets Danske Mainstream-DeeJay”- og nomineret igen i år, så måske er det en dobbelt vinder vi ser?
Rasmus P. startede sin karriere for mere end 10 år siden og har nu spillet over 1200 jobs fordelt på 100 forskellige natklubber, events og diskoteker. Når Rasmus er i pulten er det kun fantasien, der sætter grænser. Med et kæmpe musikkendskab og et godt overblik, nyder han at guide publikum gennem en musikalsk rejse af nye, gamle og glemte numre. Rasmus P. lukker aftenen af ved DDJA15 – og det kan kun blive fantastisk!

Har du sikret dig billet til årets vildeste fest – ellers gør det lige nu :-) Køb billet til Danish DeeJay Awards HER.

Leave a Reply